Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулися урочисті заходи в Козачолопанському старостинському окрузі

Новини
08.08.2021
Урочистості з нагоди 78-ї річниці визволення селища Козача Лопань від нацистських загарбників розпочалися 7 серпня з пам’ятної ходи, покладання квітів до меморіалу “Братська могила” та панахиди.
Від народного депутата України Юлії Світличної та від себе особисто привітали всіх присутніх зі святом міський голова Вячеслав Задоренко, депутат обласної ради Євген Шатохін та староста Людмила Вакуленко. Очільники громади побажали гарного настрою та висловили найкращі побажання усім присутнім.
«Козачанці можуть пишатися своїми історичними подіями, своїми людьми та досягненнями. Адже саме наполеглива праця багатьох поколінь зробила Козачолопанський старостинський округ таким, яким він є сьогодні, – селищем зі значним потенціалом і прекрасними перспективами. Бажаю Козачанському славному краю розвитку, процвітання та зміцнення, а всім нам – міцного здоров'я, миру, щастя та любові», - зазначив Вячеслав Задоренко.
«День визволення – це свято радісне та сумне! Вічна шана тим, хто пішов у історію, та велика вдячність тим, хто залишився з нами. Дякую щирим і талановитим жителям, хто не тільки на словах, а й конкретними справами та щоденною, невтомною працею розбудовує Козачу Лопань та громаду!» – зазначив Євген Шатохін.
Традиційно підведені підсумки щорічного селищного конкурсу у номінаціях «Почесний громадянин селища», «Золотий фонд селища», «Захисник Батьківщини», «Найбільший трудовий стаж роботи в селищі», «Нашого цвіту по всьому світу», «Багатодітна родина селища», «Вокальний ансамбль», «Благоустрій громади», переможці якого отримали пам’ятні подарунки.
Усіх мешканців Козачої Лопані та гостей свята привітали чудовим концертом. Програма святкового вечора була насичена різноманітними заходами, де головними героями були діти та молодь місцевого Будинку культури, вокальний гурт «KVITKA», студентка Харківського вищого коледжу мистецтв – саксофоністка Алеся Радішевська.
Для дітей було організовано різноманітні безкоштовні розважальні заходи: батути, карусель. Усіх мешканців селища та гостей свята частували смачною польовою кашею. Фермерське господарства «Промінь» пригощало всіх гостей свята безкоштовними смаколиками - кукурудзою та соком. Цікава та креативна фотозона з логотипом селища повсякчас збирала біля себе охочих сфотографуватися.
Кульмінацією святкової програми став фейєрверк. І на завершення – дискотека, де поруч із молоддю весело витанцьовували всі, незважаючи на вік, – як у великій дружній родині.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше