Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулися урочисті заходи в Безруківському старостинському окрузі

Новини
15.08.2021
14 серпня на стадіоні Безруківського ліцею панувала по-справжньому святкова атмосфера: безруківців та гостей села безкоштовно пригощали смачною кашею, а дітей – морозивом. У спеціально відведеній зоні відпочинку працювали різноманітні атракціони, аніматори з розважальними програмами для дітей, а також фудкорти з ласощами для дорослих і маленьких.
Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко разом з депутатом обласної ради Євгеном Шатохіним та безруківським старостою Володимиром Мицаєм привітали всіх присутніх з Днем визволення села Безруки та передали найкращі побажання від народного депутата України Юлії Світличної.
«Дивлячись на ваші посмішки сьогодні, можна впевнитись у тому, що безруківці – це надзвичайні люди. Силою своєї єдності, любов’ю до рідного села кожного дня – у значних та щоденних справах – ви будуєте майбутнє Дергачівщини», – зауважили керівники громади.
До святкових привітань долучилися заступник міського голови Лариса Несміян, начальник Управління освіти, культури, молоді та спорту Тетяна Дударєва, директор Дергачівського будинку культури Наталія Бондаренко, директор Дергачівської центральної лікарні, депутат міської ради Дмитро Дончак, староста Козачолопанського округу Людмила Вакуленко та русько-лозівський староста Олександр Євчун.
Від імені жителів Руської Лозової Олександр Євчун подарував безруківцям картину, а Наталія Бондаренко зауважила, що керівники Дергачівської громади разом з представниками освітньо-культурної сфери докладуть максимум зусиль для того, щоб у Безруках з’явився власний сільський клуб.
За результатами щорічного сільського конкурсу місцевих досягнень на святковому заході було нагороджено учасника Другої світової війни Віктора Петровича Пономаренка, голову місцевої ветеранської організації Віктора Єфремовича Мальцева, приватних підприємців, місцевих активістів, учасників ліквідації пожежі в Безруках, багатодітну родину Оксани та Руслана Зубенків, батьків новонароджених та молодят.
Чудовий настрій усім присутнім подарували талановиті харизматичні солісти й колективи з Безруків, Дергачів та Козачої Лопані, а яскравим завершенням свята став запальний феєрверк.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше