Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулися урочисті заходи у Проходівському старостинському окрузі

Новини
15.08.2021
День визволення в Великих Проходах вперше відзначали в умовах новоствореної Дергачівської територіальної громади, та ще й після затяжного періоду суворих обмежень на масові заходи. Тому святковий захід став джерелом єднання, позитиву, відкритості.
На свято зібралися як молодь, так і люди поважного віку, та навіть матусі з немовлятами у візочках.
Організаторам свята вдалося все органічно поєднати, створивши яскраву атмосферу.
Від народного депутата України Юлії Світличної та від себе особисто привітали всіх присутніх зі святом міський голова Вячеслав Задоренко, депутат обласної ради Євген Шатохін та староста Анна Биченко.
«Проходівці можуть пишатися надзвичайними краєвидами, прекрасними, працьовитими, талановитими односельцями. Наполеглива праця багатьох поколінь – це розвиток, процвітання і чудові перспективи Проходівського старостату сьогодні!» – зазначили у привітанні очільники громади.
Особливо зворушливо звучало вітання, з яким звернулася до присутніх Анна Сергіївна Биченко. Вона як ніхто знає, чим живуть села, що турбує проходівців, і щиро вірить у перспективи села. Сучасне розвинене село – її орієнтир як старости.
Розділити радість свята приїхали заступник голови Лариса Несміян, начальник Управління освіти, культури, молоді та спорту Тетяна Дударєва, директор Дергачівського будинку культури Наталія Бондаренко, старости Вікторія Колодочка та Людмила Вакуленко.
Настрій гостям свята створювали талановиті виконавці та колективи громади: Оксана Гасан, Віолетта Шатравка, гурти «Магія», «Джерело», «Калинка», хореографічний колектив «ОК-денс», учні та вчителя Велипроходівського ліцею, яскраві виконавці з міста Харкова.
Згадали та вшанували подвиги ветеранів Другої світової війни, а також загиблих односельців, учасників АТО/ООС Сергія Михальчука та Дмитра Пуляєва.
Традиційно підведені підсумки щорічного сільського конкурсу, на якому відзначено меценатів, фермерські господарства, приватних підприємців, багатодітні родини, батьків новонароджених, місцевих активістів.
Для всіх присутніх організовано безкоштовні смаколики, польову кашу, анімаційну програму, ігри, розваги, батути, кольорові повітряні кулі, катання на коні. Креативна фотозона збирала біля себе місцевих мешканців, гостей з інших старостатів та з Харкова.
Кульмінацією святкової програми став незабутній фейєрверк та запальна дискотека поколінь від 90-х до 2000-х.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше