Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася зустріч міського голови з представниками малого бізнесу міста Дергачі

Новини
24.06.2021
«Сприяння прозорій та ефективній співпраці – важливе завдання для перспективної громади. Міська влада завжди підтримуватиме ініціативи, які сприяють розвитку Дергачівщини. Зі свого боку ми просимо бути соціально відповідальними, любити та поважати своє місто. Це проявляється навіть у незначному: покосити траву, поставити поряд з магазином урну, облаштувати прилеглу територію, слідкувати за чистотою. Це елементарні прості речі, але саме вони впливають на загальний вигляд міста», – зазначив на початку зустрічі Вячеслав Задоренко.
У процесі зустрічі налагоджено конструктивний діалог з власниками та орендарями тимчасових споруд, а також обговорено ряд питань щодо благоустрою міста.
♻️ Підприємцям було наголошено стосовно необхідності заключення договору про вивіз сміття з комунальним підприємством «Дергачікомунсервіс».
✔️ Представники бізнесу підтримали ідею щодо відповідальності за порядок та чистоту на прилеглій ділянці свого магазину чи робочого приміщення.
«Якщо колись нормою була стабільність, то сьогодні — це вміння адаптуватись до нових реалій. Головне бути відкритими для взаємопідтримки та плідної праці заради спільної мети – розвитку нашої громади!» – зауважила заступник міського голови Інга Токаренко.
За результатами зустрічі було заплановано проведення капітального ремонту торгових приміщень з приведенням їх до єдиного архітектурного стилю, а також облаштування нової зони відпочинку в центрі Дергачів (візуальний нарис проєкту зони відпочинку додано до фотографій ?).
Приємно, що попри буремну економічну ситуацію в країні люди висловлюють готовність до співпраці. Дякуємо всім підприємцям за активний діалог та свідому громадську позицію! Разом працюємо далі!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше