Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася XXV сесія Дергачівської міської ради VIII скликання

Новини
22.02.2022

На початку засідання Вячеслав Задоренко привітав іменинників лютого з днем народження – депутатів міської ради Інну П’ятак, Євгенія Без'язичного, а також нагородив Подякою за вагомий внесок у розвиток та підтримку спорту на території Дергачівської громади спортсменів-переможців Чемпіонату Харківської області з біатлону.

Почесною грамотою Дергачівської міської ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, бездоганне виконання своїх посадових обов’язків нагороджено заступника начальника Фінансового управління Олену Іванівну Попову.

Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ «За заслуги перед Збройними Силами України» відзначено Анатолія Володимировича Бангена.

В роботі сесії взяли участь 25 депутатів. У процесі роботи було розглянуто і прийнято 309 питань порядку денного.

Затверджені:
🔸 Програма територіальної оборони Дергачівської громади на 2022 рік;
🔸 Програма по охороні та захисту державного кордону України, територіальної цілісності України на 2022 рік;
🔸 Програма розвитку житлово-комунального господарства на 2022-2024 роки (у новій редакції);
🔸 Програма благоустрою територій населених пунктів Дергачівської міської ради на 2022-2024 роки (у новій редакції).

Прийняті рішення щодо надання дозволів та затвердження проєктів землеустрою стосовно відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення та постійної діяльності Державної прикордонної служби України.

Заслухано доповіді:
🔹 про стан законності та результати діяльності в 2021 році Дергачівської окружної прокуратури на території Дергачівської міської ради;
🔹 про перейменування Управління освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради.

✅ Погоджено питання щодо надання матеріальної допомоги на лікування, на поховання рідних, а також родинам загиблих Героїв Небесної Сотні та родинам загиблих воїнів у зоні проведення антитерористичної операції.

💰 Внесено зміни до рішення XXІ сесії Дергачівської міської ради VIII скликання «Про бюджет Дергачівської міської територіальної громади на 2022 рік».

 

🎥 YouTube-трансляцію сесії можна переглянути за посиланням.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше