Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася XXI сесія Дергачівської міської ради VIII скликання

Новини
21.12.2021
На початку засідання Вячеслав Задоренко привітав іменинника грудня – депутата обласної ради Євгена Шатохіна – з днем народження, нагородив депутатів міської ради Почесними грамотами за результатами року роботи, а також відзначив переможців та лауреатів щорічного обласного фестивалю «Молодіжний лідер року».
В роботі сесії взяли участь 24 депутати. Під час засідання було розглянуто і прийнято 287 питань порядку денного.
💰 Прийнято бюджет Дергачівської громади на 2022 рік, зокрема затверджено розподіл витрат на реалізацію міських програм у сумі більше 49 млн грн згідно з додатком 4 до відповідного рішення (https://goo.su/9vQW).
✊ Прийнято рішення про утворення Молодіжної ради при Дергачівській міській раді. Головою Молодіжної ради обрано Карину Івахненко, заступником голови – Олександра Куліка (https://goo.su/9N9L).
🤝 Ініційовано співробітництво Дергачівської та Золочівської територіальних громад у сфері благоустрою шляхом реалізації спільного проєкту «Благоустрій громад» (https://goo.su/QdK).
✅ Погоджено кандидатуру Кушнерьової Олени Анатоліївни на посаду директора Козачолопанського закладу дошкільної освіти комбінованого типу «Сонях» (https://goo.su/9yUy).
🧑‍🍳 🏫 Встановлено вартість харчування (на день) дітей у закладах освіти Дергачівської громади на 2022 рік (https://goo.su/9NQu) 👇
🔸 на одну дитину дошкільного віку від 1 до 4 років – 45 грн;
🔸 від 4 до 6/7 років з 9-10, 5-12-годинним перебуванням у закладі – 57,5 грн;
🔸 від 4 до 6/7 років з 6-годинним перебуванням у закладі – 35 грн;
🔸 на одного учня освітнього закладу – до 25 грн;
🔸 передбачено безкоштовне одноразове харчування учнів 1-4 класів за рахунок коштів міського бюджету;
🔸 також за кошти міського бюджету передбачені знижки з плати багатодітним, малозабезпеченим сім'ям, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям з внутрішньо переміщених осіб, дітям з інвалідністю, дітям з особливими освітніми потребами.
☑ Прийняті рішення стосовно надання дозволів у питаннях землеустрою на території Дергачівської громади.
🎥 YouTube-трансляцію сесії можна переглянути за посиланням 👇
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше