Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася XVIII сесія Дергачівської міської ради VIII скликання

Новини
26.10.2021

На початку засідання Вячеслав Задоренко привітав іменинників жовтня з днем народження, а також нагородив Подякою за вагомий особистий внесок у розвиток освіти Дергачівщини та пам’ятним подарунком директора Козачолопанського ЗДО «Сонях» Жанну Миколаївну Кісіль.

В роботі сесії взяли участь 24 депутати. Під час засідання було розглянуто і прийнято 184 питання порядку денного.

✅ Відповідно до результатів громадських слухань, призначено нового старосту Прудянського старостинського округу – М’ячикова Євгена Олеговича.

📈 Затверджено звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2021 року. Згідно зі звітом, профіцит (дохідна частина) бюджету становить 5,3 млн грн.

🛠 Затверджено Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою територій населених пунктів Дергачівської міської ради на 2022-2024 роки. Відповідно до Програм, у вказаний період плануються комплексні заходи з ремонту об’єктів і мереж водопостачання та водовідведення, капітального та поточного ремонту доріг, мостів, тротуарів, облаштування вуличного освітлення тощо. Деталі у проєктах Програм за гіперпосиланнями ☝️

🧑‍⚕ Прийнято Програму надання цільової допомоги хворим на цукровий діабет, які знаходяться на обліку Дергачівської центральної лікарні на 2021 рік (на реалізацію програми передбачається залучити більше 4 млн грн).

🏥 Внесено доповнення до Програми підтримки та розвитку вторинної медичної допомоги на 2021-2025 роки, що надається Дергачівською центральною лікарнею. Планується подальше зміцнення та удосконалення матеріально-технічної бази лікарні, зокрема капітальний ремонт вхідної групи та частини внутрішніх приміщень будівлі поліклінічного відділення № 1 тощо (деталі за посиланням ☝️).

👩‍🏫 Затверджено нову редакцію Положення про комунальну установу «Дергачівський інклюзивно-ресурсний центр “Без меж”», яка забезпечує право осіб з особливими освітніми потребами на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти; також прийнято новий штатний розпис цієї комунальної установи.

✅ Виділено кошти на надання громадянам матеріальної допомоги на лікування, вирішення соціально-побутових питань; прийняті рішення стосовно надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для господарських потреб мешканцям Дергачівської громади.

Також на сесію міської ради завітали представники Харківського козацького слобідського полку, які вручили почесні Подяки Дергачівському міському голові Вячеславу Задоренку, заступникам голови Ларисі Несміян та Інзі Токаренко за особистий внесок у розбудову та процвітання Харківського обласного Козацького товариства Українського Козацтва.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше