Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася XVII сесія Дергачівської міської ради VIII скликання

Новини
05.10.2021
На початку засідання Вячеслав Задоренко привітав іменинників вересня з днем народження.
 
В роботі сесії взяли участь 23 депутати. Під час засідання було розглянуто і прийнято 226 питань порядку денного.
 
🤝 Прийнято рішення про утворення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Дергачівській міській раді. Це рішення сприятиме залученню молоді до організації місцевого самоврядування в нашій громаді.
 
🧑‍⚕ Внесено доповнення до Положення про платні послуги, які надаються КНП «Дергачівська центральна лікарня». Тепер лабораторні послуги за зверненням громадян, що надаються без направлення, здійснюватимуться блоками аналізів за вигідними для клієнтів тарифами.
 
🛣 Затверджено проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Лісній у селищі Питомник Русько-Лозівського старостинського округу.
 
✅ Виділено кошти на надання громадянам матеріальної допомоги на лікування, вирішення соціально-побутових питань, на поховання рідних, а також на внесення змін до місцевих програм.
 
✅ Прийняті рішення стосовно надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для господарських потреб мешканцям Дергачівської громади.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше