Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася робоча зустріч начальника відділу житлово-комунального господарства Вікторії Таранової та головного інженера Дергачівського району електромереж Володимира Климчука з місцевими мешканцями

Новини
15.09.2021
За численними зверненнями жителів села Семенівка відбулася робоча зустріч начальника відділу житлово-комунального господарства Вікторії Таранової та головного інженера Дергачівського району електромереж Володимира Климчука з місцевими мешканцями.
 
Під час спілкування обговорено проблемні питання:
?ремонту дороги - основного під’їзду до села;
?грейдерування доріг по вулицям Семенівки;
?благоустрою села та території біля кладовища;
?вуличного освітлення;
?ремонту дитячого майданчика;
?транспортного сполучення;
?ліквідації несанкціонованого смітника;
?проблеми низької напруги електроенергії.
 
Володимиром Климчуком надані роз'яснення та кваліфікована консультація з питання якості подання напруги, необхідності збільшення потужності у кожному домоволодінні.
Якщо раніше актуальність проблеми зростала саме в зимовий період через необхідність опалення, то зараз ця проблема актуальна і влітку, оскільки в багатьох домівках є кондиціонери, морозильні камери та інші електричні прилади.
 
З питання несанкціонованого сміттєзвалища Вікторія Таранова зазначила, що їх утворюють самі люди, а також наголосила на взаємній відповідальності з приводу чистоти села, як з боку влади, так і з боку населення. Довела до відома інформацію про необхідність заключати договори на вивіз сміття.
 
За результами обговорення визначені шляхи вирішення вищевказаних питань.
Всі звернення прийняті до роботи в межах повноважень.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше