Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася робоча нарада щодо ремонту автодороги Харків-Золочів-Олександрівка

Новини
20.01.2022
20 січня керівники Дергачівської міської ради спільно з представниками Служби автомобільних доріг у Харківській області та підрядної організації «Автомагістраль-Південь» обговорили питання ремонту дороги державного значення Харків-Золочів-Олександрівка на ділянці, що проходить через місто Дергачі.
 
Під час наради очільником громади Вячеславом Задоренком і першим заступником голови Євгеном Шатохіним винесено пропозиції щодо вдосконалення регулювання дорожнього руху та оптимізації придорожньої інфраструктури у процесі укладки нового асфальтного полотна.
 
Для вирішення цих питань підготовлено проєкт реконструкції вулиць Золочівський шлях і Сумський шлях, а також створено робочу групу, яка відповідатиме за впровадження пропозицій мешканців Дергачів, що надійшли до міської ради з цього приводу. Ці пропозиції стосуються упорядкування бордюрів, тротуарів, з’їздів, пішохідних переходів, роботи світлофорів, встановлення нових дорожніх знаків, павільйонів автобусних зупинок тощо.
 
Ремонтні роботи розпочнуться з настанням сприятливих погодних умов у порядку черговості.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше