Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася чергова сесія Дергачівської міської ради VIII скликання

Новини
27.04.2021

В роботі сесії взяли участь 25 депутатів.

На початку засідання Вячеслав Задоренко офіційно представив колективу міської ради, старостам округів та депутатському корпусу новопризначених керівника Дергачівської окружної прокуратури Катерину Шевцову і керівника Дергачівського міжрайонного відділу УСБУ Тетяну Мірюк.

Вячеслав Задоренко та Світлана Кучеренко привітали начальника відділу поліції № 3 Харківського районного управління поліції № 3 Артема Аргунова, депутатів міської ради Ігоря Нікольченка, Вікторію Таранову, Дмитра Дончака з Днем народження.

Міський голова відзначив Подякою за підготовку підростаючого покоління та підняття фізкультурно-спортивного рівня серед молоді голову ДГО ВФСТ «КОЛОС» Вадима Семенченка, тренера Дмитра Безпорочного, юних спортсменів – гравців юнацької футбольної команди, – які гідно представили громаду на Всеукраїнських змаганнях з футзалу у місті Гребінка Полтавської області.

Під час роботи сесії було розглянуто і прийнято 272 питання порядку денного.

Затверджено Програму підтримки та розвитку вторинної медичної допомоги на 2021-2025 роки, що надається Дергачівською центральною лікарнею, Програму підтримки та розвитку КП «СОК "ЗЕВС"», Положення про відділ цивільного захисту, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами, Положення про забезпечення доступу до публічної інформації.

Затверджено Статути КП «СОК "ЗЕВС" КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Також прийнято рішення про встановлення строкового земельного сервітуту для обслуговування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у місті Дергачі; про участь в обласному конкурсі мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді» у 2021 році мініпроєкту «Сучасна хірургія – здорове майбутнє громади!».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше