Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася 14-та сесія Дергачівської міської ради VIII скликання

Новини
29.06.2021
?‍?‍?? На початку засідання Вячеслав Задоренко нагородив Почесною грамотою за 4-е місце в обласному фестивалі «Мама, тато, я – спортивна сім'я» родину Мотенко (Богдана Юрійовича, Валерію Богданівну, Вікторію Борисівну), вручив квіти і подарунки.
? Також керівництво громади привітало іменинників червня з днем народження – депутатів міської ради Зою Ємець, Олександра Сєрєкова та Віктора Гилуна.
В роботі сесії взяли участь 27 депутатів. Під час сесійного засідання було розглянуто і прийнято 199 питань порядку денного.
? Прийнято рішення про заснування одноразової грошової винагороди Дергачівської міської ради обдарованим дітям і учнівській молоді.
✔️ Погоджено питання щодо надання матеріальної допомоги жителям громади у зв'язку з проблемами здоров'я та соціально-побутовими проблемами.
Затверджені:
? Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Дергачівської територіальної громади»;
? Положення про платні послуги, які надаються КП «Спортивно-оздоровчий комплекс «Зевс» (для дітей громади заняття у спортивному комплексі будуть безкоштовними❗);
? Програма підтримки та розвитку комунального підприємства «Спортивно-оздоровчий комплекс «ЗЕВС» на 2021 рік;
? Положення щодо місцевих податків і зборів на 2022 рік та їх перелік;
? Положення про приватизацію об'єктів комунальної власності, завдяки якому представники малого бізнесу отримають можливість приватизувати земельні ділянки та комунальні об'єкти, які раніше здавались в аренду, для підприємницької діяльності.
? Прийнято рішення щодо капітального ремонту вхідної групи та частини внутрішніх приміщень будівлі поліклінічного відділення Дергачівської центральної лікарні.
✔️ Вячеслав Задоренко спільно з депутатами міської ради активно відстояли та визначили алгоритм передачі майна закладів охорони здоров’я у комунальну власність Малоданилівської селищної ради.
«Досить складний процесс, але передача майна буде здійснена разом з персоналом медичних установ. Буде визначено процедуру передачі так, щоб не було жодних скорочень медичних працівників амбулаторій загальної практики-сімейної медицини та ФАПів. Надання медичних послуг не повинно припинятися, особливо в складних умовах пандемії», – зазначив міський голова.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше