Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Євген Шатохін провів виїзний прийом мешканців Русько-Лозівського старостату

Новини
15.07.2021
14 липня перший заступник міського голови та депутат обласної ради Євген Шатохін разом з секретарем міськради Світланою Кучеренко, керуючим справами виконкому ради Тамілою Остропілець і старостою Олександром Євчуном зустрілися з жителями села Руська Лозова і селища Питомник.
На прийомі обговорено низку актуальних проблем, що стосуються грейдерування доріг, вивозу сміття, ремонту Русько-Лозівського ліцею, ремонту електричних мереж, незаконної забудови біля озера у Питомнику, соціальної допомоги людям похилого віку, та інших питань.
? Євген Шатохін як перший заступник голови громади зазначив, що грейдер, який зараз знаходиться на ремонті, буде направлено до Руської Лозової відразу після відновлення його функціонування.
♻ Щодо вивозу сміття Євген Анатолійович запевнив: «Оскільки у Руській Лозовій горбистий ландшафт, вузькі вулиці та провулки, це створює певні проблеми зі встановлення сміттєвих баків. Для їх вирішення ми підготуємо ділянки, встановимо бетонні плити і на них поставимо контейнери. Також на найближчій сесії міськради виходячи з надлишку бюджету за півріччя спробуємо виділити кошти на сміттєвози. Завдяки цим діям вдасться значною мірою вирішити сміттєву проблему».
? ? У питанні про ремонт ліцею Шатохін підкреслив: «Ми робимо те, що в наших силах за рахунок місцевого бюджету. У травні Русько-Лозівський ліцей отримав новий шкільний автобус, до 1 вересня відкриємо відремонтовану їдальню з новітнім обладнанням. Звичайно, ми з Вячеславом Задоренком розуміємо, що по ліцею окрім цього багато інших питань. Обов’язково будемо їх вирішувати, але поступово, бо коштів одразу на все не вистачить».
⚡ «Ми також в курсі нагальної проблеми з низькою електричною напругою. Хоча Дергачівський район електричних мереж не знаходиться у підпорядкуванні міськради, ми постійно з ними комунікуємо і бачимо, що вони працюють. Зараз у РЕМі новий керівник, у нього на столі лежить стопка заяв від мешканців громади. Можу вас запевнити, що всі заяви розглядаються і вирішуються, але вирішити все одразу неможливо, тому процес йде поступово», – зауважив Євген Шатохін.
✔ Депутат обласної ради надав конструктивні відповіді на всі порушені питання, пообіцявши взяти на контроль незаконну забудову біля озера в Питомнику, звернутися з відповідним запитом до прокуратури, а також нагадав, що протягом одного-двох місяців Терцентр соціального обслуговування «Берегиня» згідно виграного гранту отримає спецавтомобіль для перевезення людей з обмеженими можливостями.
? Водночас староста Русько-Лозівського округу Олександр Євчун підкреслив, що невдовзі розпочнеться підготовка до дня села. Олександр Ананійович запросив усіх небайдужих жителів долучатися до підготовки свята, а також пообіцяв залучити до процесу підготовки та безпосереднього святкування місцевих підприємців.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше