Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Євген Шатохін провів виїзний прийом громадян у Токарівському окрузі

Новини
30.06.2021
30 червня депутат Харківської обласної ради і перший заступник міського голови Євген Шатохін за участі секретаря Дергачівської міськради Світлани Кучеренко, секретаря виконкому міськради Таміли Остропілець та старости Вікторії Колодочки обговорили коло проблемних питань із жителями Токарівського старостинського округу.
Мешканці Гоптівки та Кочубеївки звернулися до керівництва громади з питаннями щодо:
? встановлення дитячого майданчика у Кочубеївці;
? ремонту їдальні у Токарівському ліцеї;
? ремонту покрівель та підвалів двоповерхових будинків по вулиці Центральній у Гоптівці, а також проблеми підключення газу до однієї з квартир;
? надання матеріальної допомоги на лікування;
? вилову безпритульних собак;
? покосу трави у місцях загального користування.
✔ Євген Шатохін нагадав жителям Кочубеївки, що встановлення дитячого майданчика у селі є однією з передвиборчих обіцянок його особисто та відповідального за округ депутата Дергачівської міськради Ігоря Нікольченка, тому найближчим часом вона буде виконана.
✔ Стосовно капітального ремонту шкільної їдальні Токарівського ліцею Євген Анатолійович одразу, прямо під час прийому, доручив Управлінню освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради розробити відповідний проєкт для затвердження на найближчій сесії ради, а також анонсував плани щодо капремонту їдалень в усіх школах громади, де це необхідно.
✔ Щодо вивозу сміття та ремонту багатоквартирних будинків Шатохін зауважив: «Ми розуміємо проблему і можемо виділити гроші на ремонт завдяки бюджетному надлишку, який у нас буде за результатами першого півріччя, але для цього вам і всім іншим мешканцям багатоквартирок згідно закону необхідно створити ОСББ – юридичну особу, яка зможе заключати договори на виконання будь-яких робіт з комунальними підприємстами і міською радою. Для допомоги у зібранні необхідних документів зверніться до старости. Якщо створите ОСББ, то зможете особисто розпоряджатися коштами будинку і отримаєте більше можливостей для вирішення загальних проблем, а нам це розв’яже руки щоб допомогти вам фінансово не порушуючи законодавство.
Наразі ремонт криш та вивіз сміття – це принципіальні питання не лише для вас, але й для нас з Вячеславом Задоренком, адже перед виборами ми давали відповідні обіцянки. Я також закликаю жителів своєчасно сплачувати податки у бюджет громади, бо без цього якісні послуги ми не зможемо надавати об’єктивно».
✔ Окрім цього, обласний депутат обіцяв посприяти у наданні матеріальної допомоги за відповідними зверненнями і, як перший заступник міського голови, доручив окремим підрозділам виконкому Дергачівської міськради вирішити інші нагальні питання.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше