Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Євген Шатохін провів робочу зустріч з працівникам терцентру "Берегиня"

Новини
25.06.2021
24 червня депутат обласної ради і перший заступник міського голови Євген Шатохін зустрівся зі співробітниками Територіального центру соціального обслуговування Дергачівської міської ради «Берегиня». Мета зустрічі – покращення умов роботи соцпрацівників та поліпшення якості послуг, що надаються людям з обмеженими можливостями.
На зустрічі порушували питання щодо:
? необхідності пільгового проїзду громадським транспортом для працівників терцентру;
? доцільності придбання нових велосипедів для здійснення робочих поїздок;
? відсутності пільгових ліків у деяких аптеках;
? проблем житлово-комунального характеру, зокрема вивозу сміття.
? У процесі діалогу з колективом «Берегині» Євген Шатохін пообіцяв якнайшвидше переговорити з перевізниками та посприяти наданню соцпрацівникам пільг на проїзд автобусними маршрутами, які діють на території Дергачівської громади.
«Надання якісних послуг людям з обмеженими можливостями є одним з пріоритетних завдань для міського керівництва. І ті, хто безпосередньо піклується про таких людей, безумовно повинні бути забезпечені всім необхідним та мати право на пільговий проїзд» – підкреслив Євген Анатолійович.
? Прохання стосовно закупівлі нових велосипедів для терцентру депутат обласної ради визначив безумовно актуальним. Шатохін зауважив, що обов’язково цей задум буде реалізовано.
? «Проблема відсутності пільгових ліків в деяких аптеках громади буде вирішена шляхом пошуку конструктивного рішення разом зі старостами округів», – запевнив обласний депутат.
? Щодо сміттєвого питання Євген Шатохін зауважив: «Ми з Вячеславом Задоренком чудово розуміємо важливість сміттєвої проблеми для громади і будемо її вирішувати, проте тут є багато нюансів. Якщо ми хочемо отримувати якісні послуги, то всі мають сплачувати дисципліновано і в повному обсязі за вивіз сміття та інші роботи ЖКГ. При цьому малозабезпечені обов’язково будуть отримувати пільги на оплату цих послуг, але лише ті, хто дійсно цього потребує».
❕Окрім цього, директор «Берегині» Роман Лук’яненко вкотре нагадав, що Дергачівська громада стала переможцем обласного конкурсу «Разом у майбутнє», за результатами якого наступного тижня планується оголошення тендеру на придбання спеціального автомобіля для перевезення громадян з обмеженими фізичними можливостями. Цей автомобіль буде обслуговувати мешканців трьох громад – Дергачівської, Солоницівської та Малоданилівської, – які перебувають на обліку в терцентрі.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше