Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Євген Шатохін провів робочу нараду у Прудянському старостаті

Новини
20.05.2021
19 травня під головуванням першого заступника Дергачівського міського голови Євгена Шатохіна відбулося засідання керівництва Прудянського старостинського округу за участі старости Олександра Рубана та керманичів місцевих комунальних установ. Під час наради було опрацьовано проблемні й актуальні питання освітньої та житлово-комунальної галузі.
Директор Цупівської гімназії Ірина Глушач акцентувала увагу на необхідності ремонту будівлі навчального закладу, а завідуюча ДНЗ «Ялинка» Наталія Гаць відзвітувала про покращення якості продуктів в дитсадку.
 
Євген Шатохін наголосив, що бере ці питання під особистий контроль. «Сприятиму покращенню та моніторингу якості продуктів дитячого харчування в дошкільних і навчальних закладах. Також беру під особистий контроль ремонт Цупівської гімназії. Наші діти повинні якісно харчуватися й навчатися в належних умовах», - зауважив перший заступник керівника громади.
 
Окрім цього, до Євгена Шатохіна як до депутата Харківської обласної ради звернулися мешканці Прудянки з проханням посприяти з капітальним ремонтом мережі вуличного освітлення вздовж вулиці Магістральної в смт Прудянка.
 
«Ця центральна вулиця є частиною дороги Дергачі – Козача Лопань зі жвавим автомобільним та пішохідним рухом. Нова система освітлення значно покращить умови для безпечного пересування у темний час доби. Тому така пропозиція однозначно має сенс і принесе користь як водіям, що проїжджають через Прудянку, так і пішоходам, які йдуть у своїх справах після сутінок», - прокоментував ініціативу староста Прудянського округу Олександр Рубан.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше