Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Євген Шатохін проінспектував підготовку до вдосконалення матеріально-технічної бази Дергачівської центральної лікарні

Новини
29.07.2021
Сьогодні, 29 липня, перший заступник міського голови Євген Шатохін відвідав Дергачівську центральну лікарню та оцінив ступінь підготовки до реконструкції системи опалення пологово-гінекологічного відділення.
«Згідно рішення XIV сесії Дергачівської міської ради VIII скликання на капітальний ремонт теплової розподільчої рамки та частини системи опалення Дергачівської центральної лікарні з місцевого бюджету загалом планується виділити 605 тис. грн. Наразі розпочинаються відповідні тендерні процедури, після закінчення яких ми повністю відремонтуємо систему опалення в пологово-гінекологічному відділенні», – запевнив Євген Анатолійович.
Директор КП «Дергачівська центральна лікарня» Дмитро Дончак повідомив, що щорічно у відділенні народжується 360-380 немовлят, тобто близько однієї дитини на добу. При цьому відділення приймає мешканок як Дергачівської, так і сусідніх Малоданилівської, Солоницівської, Золочівської громад.
Також перший заступник очільника громади разом з директором Дергачівської лікарні обговорили перспективи розвитку реабілітаційного центру, розташованого на території медичного закладу.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше