Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Євген Шатохін перевірив стан ремонту їдальні Токарівського ліцею

Новини
21.01.2022

Сьогодні, 21 січня, депутат Харківської обласної ради і перший заступник очільника Дергачівської громади Євген Шатохін в рамках робочої поїздки до Токарівки зустрівся з членами батьківського комітету Токарівського ліцею та проінспектував виконання ремонтних робіт у їдальні освітнього закладу.

За результатами перевірки Євген Анатолійович запевнив, що всі ремонтні процеси, які передбачають капітальне оновлення приміщення їдальні зі встановленням нового обладнання харчоблоку, будуть завершені до 1 березня.

Окрім цього, під час інспекції були порушені питання про необхідність ремонту вхідної групи будівлі ліцею та доцільність оновлення санвузлів у дошкільному закладі, який функціонує на його базі. Євген Шатохін пообіцяв найближчим часом розпочати відповідні процедури для вирішення цих проблем.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше