Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Важлива інформація про соціально незахищених громадян!

Новини
07.04.2022

Шановні дергачівці!

У зв’язку з тим, що з міста виїхало багато мешканців, міська рада намагається актуалізувати інформацію про маломобільних і паралізованих осіб, які залишились у Дергачах та не можуть самостійно прийти й отримати гуманітарну допомогу.

Для цього нам потрібна ваша допомога. Якщо серед ваших знайомих, рідних та близьких є такі люди, телефонуйте на гарячу лінію міськради та повідомляйте про них (ПІБ та адресу проживання) за телефоном гарячої лінії, яка працює щодня з 8:00 до 14:00 👇

0576330059

Будь ласка, надавайте лише перевірену інформацію! Телефонуйте тільки у тому випадку, якщо ви впевнені, що ці люди наразі перебувають у Дергачах. Також не треба телефонувати з питаннями щодо адресної доставки усім пенсіонерам та інвалідам. У нас обмежені ресурси, і ми не можемо розвозити продовольство та ліки кожному. Тому, якщо людина здатна прийти до місця видачі самостійно, нехай робить це!

⚠ З міркувань безпеки ми не вказуємо місце видачі, але місцеві мешканці знають, про що йде мова. Хто не знає, може отримати цю інформацію у місцевих депутатів, голів вуличних комітетів, волонтерів та активістів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше