Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Україні почав працювати Facebook-сервіс Amber Alert, який допомагає розшукати зниклих дітей

Корисна інформація
27.09.2021
Цей цифровий інструмент надсилає у стрічку новин користувачів фейсбука сповіщення про дітей, які зникли неподалік. У дописі буде відображатися фотографія та наявна інформація про розшукувану дитину.
 
Наша держава стала 25-ю країною у світі, де успішно працює Amber Alert. Це важливий момент об’єднання зусиль Національної поліції України та всієї фейсбук-спільноти заради однієї мети – врятувати дитину від можливої небезпеки. Бо під час розшуку вирішальною може стати кожна хвилина.
 
За інформацією голови Національної поліції України Ігоря Клименка, з початку цього року в Україні зникли 11 935 дітей. 98 % з них поліція розшукала протягом доби.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше