Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В поліклініці Дергачівської центральної лікарні працює кабінет функціональної діагностики

Корисна інформація
26.01.2022
В поліклініці Дергачівської центральної лікарні знаходиться кабінет функціональної діагностики, де використовуються сучасні, високотехнологічні та найбільш достовірні методики, які допомагають спеціалістам безпомилково оцінити необхідні показники. А досвід і знання наших лікарів сприяють вчасному виявленню та запобіганню захворювань.
У нас ви можете оцінити функцію зовнішнього дихання за допомогою проведення спірографічного дослідження. Це особливо актуально для пацієнтів з хронічними обструктивними захворюваннями легень, бронхіальною астмою в анамнезі та в постковідний період. Для даного дослідження ми використовуємо спірограф «Спіроком», що відповідає вимогам єдиного стандарту Американської Торакальної Спілки.
Для ранньої діагностики стану судин використовується реографічний комплекс «Реоком». Найбільш вразливими судинами в нашому організмі є артерії та вени нижніх кінцівок, аорта та церебральні артерії. Їх потрібно перевіряти в першу чергу, особливо це стосується пацієнтів після 40 років.
Ми впевнені, що діагностика повинна буди всебічною, простою та швидкою, а найголовніше - зручною для пацієнта. Ваше здоров`я та ваш комфорт - це те, про що ми піклуємося постійно! Будьте здорові!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше