Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В одній з найбільш шанованих та популярних друкованих газет Великої Британії The Daily Telegraph вийшла стаття про звільнення Козачої Лопані

Новини
20.10.2022

📰 В одній з найбільш шанованих та популярних друкованих газет Великої Британії The Daily Telegraph вийшла стаття про звільнення Козачої Лопані.

Сьогодні весь цивілізований світ говорить про Дергачівщину, і Дергачівщина вдячна світові за це. Завдяки суспільному резонансу на нас звертають увагу гуманітарні донори і наші люди отримують якісну гуманітарну допомогу.

Висловлюю величезну повагу до засобів масової інформації та благодійників, які допомагають нам у ці скрутні часи будь-якими можливими засобами!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше