Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В міській раді відбулася робоча нарада з питань соціального захисту дітей

Новини
10.11.2021
10 листопада очільник Дергачівської громади Вячеслав Задоренко разом з заступником міського голови Ларисою Несміян, начальником відділу поліції № 3 Харківського районного управління поліції № 3 Артемом Аргуновим, представниками сектору ювенальної превенції районного управління поліції № 3 та Служби у справах дітей Дергачівської міської ради обговорили координацію взаємодії з питань соціального захисту дітей.
 
За результатами наради напрацьовано план та окреслено стратегію подальшої взаємодії 👇
 
❗ Для запобігання поширенню дезінформації у ЗМІ щодо ситуації з дитиною з дитячого будинку сімейного типу селища Слатине коментарі та відповідна офіційна реакція надаватимуться лише після висновків компетентних слідчих органів.
 
🤝 Буде налагоджено більш тісну взаємодію між Службою у справах дітей та органами ювенальної превенції, а місцеві дільничні поліцейські за необхідності супроводжуватимуть співробітників Служби під час здійснення контролю за умовами утримання і виховання дітей у прийомних сім’ях.
 
❗👮Затверджено графіки спільних профілактичних відвідувань дитячих будинків сімейного типу представниками Служби у справах дітей та органів Національної поліції з метою моніторингу і запобігання домашнього насильства щодо дітей.
 
🛡Дергачівська міська рада бере ці питання під посилений контроль і сприятиме організації безпеки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше