Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Дергачівському Будинку культури відбулося святкування Всеукраїнського дня працівників культури та народного мистецтва

Новини
09.11.2021
Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко, а також депутати Харківської обласної ради від Блоку Світличної "Разом!" Євген Шатохін та Наталія Плотнік провели церемонію нагородження та звернулися до всіх причетних до свята зі щирими вітаннями:
"Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва, ветерани мистецької галузі Дергачівської громади!
Прийміть щирі вітання та теплі побажання з нагоди вашого професійного свята!
Завдяки вашій щоденній праці невтомно плекаються джерела духовності і краси: ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до витоків української культури, бачити в ній найкраще і цінне.
Висловлюємо щиру вдячність працівникам будинків культури та клубних установ, мистецьких закладів, учасникам аматорських колективів за сумлінну, плідну працю, духовні здобутки та гідне представлення нашого краю як на території Дергачівщини, так за її межами.
Нехай здійсняться всі ваші творчі плани і задуми, а кожен день вашого життя дарує вам радість творчого пошуку і омріяних перемог!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше