Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Дергачівському будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти, Всеукраїнського дня дошкілля та Всеукраїнського дня бібліотек

Новини
30.09.2021
Урочистості проходили за участі депутата Харківської обласної ради, першого заступника Дергачівського міського голови Євгена Шатохіна, секретаря міської ради Світлани Кучеренко, заступників міського голови Лариси Несміян та Інги Токаренко, радника очільника громади Костянтина Лизлова.
 
«Дорогі освітяни Дергачівської громади! Щиро дякуємо вам за добрі серця, за ваші хвилювання, тривоги, турботу про своїх вихованців, за відданість обраній справі, нелегку, але таку важливу і благородну працю! Бажаємо міцного здоров'я вам і вашим родинам! Нехай вас сповнює творче натхнення та прагнення творити добро! Зі святом!» – зазначив у святковому привітанні Євген Шатохін.
 
Начальник Управління освіти, культури, молоді та спорту Тетяна Дударєва наголосила на важливості ролі вчителя у вихованні громадянина, побажала присутнім та їхнім родинам усіляких гараздів.
 
Почесними грамотами Дергачівської міської ради та Управління освіти, культури, молоді та спорту відзначено працівників та трудові колективи освітніх закладів та бібліотек громади.
 
Учасників свята привітали концертними номерами творчі колективи Дергачівщини.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше