Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Дергачівській громаді відсвяткували День Дубівки

Новини
29.08.2021
28 серпня, у суботу, велика родина жителів села Дубівка відзначила День села. Всіх присутніх на святі об'єднувало одне спільне почуття – любов до малої Батьківщини.
 
Від народного депутата України Юлії Світличної та від себе особисто привітали присутніх зі святом міський голова Вячеслав Задоренко, депутат обласної ради Євген Шатохін. Очільники громади, староста Вікторія Колодочка та депутат міської ради Ігор Нікольченко підкреслили, що щоденна праця жителів села, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. «Бажаємо вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя, добробуту й здійснення мрій. Ми разом з вами будемо докладати максимум зусиль, щоб наша громада розвивалась, оновлювалась і змінювалась на краще, зростав її економічний і культурний потенціал», – зазначили міські керівники.
 
Веселою була концертно-розважальна програма за участю колективів художньої самодіяльності, різноманітні ігри та конкурси, в яких міг взяти участь кожен бажаючий, а також молодіжна дискотека та частування смаколиками.
 
Було організовано веселе науково-розважальне шоу з цікавими експериментами з хімії та фізики, що стало чудовим подарунком для дітей, підлітків і дорослих.
 
Кульмінацією святкової програми став феєрверк.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше