Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Дергачівській громаді відбувся перший профілактичний пікнік

Новини
18.09.2021

18 вересня у місті Дергачі, в скверi вiдпочинку по вулиці Садовiй вiддiлом культури, молодi та спорту Управлiння освiти, культури, молодi та спорту Дергачiвської мiської ради спiльно з Обласним центром фiзичного здоров'я населения "Спорт для всiх", Харкiвським центром молодi, Федерацiєю армспорту України, центром "Компас" Харкiвського благодiйного фонду "Благо" та Дергачiвським ЦСССДМ проведено профiлактичний пiкнiк.

?? Відповідно до програми заходу серед присутніх відбувся турнiр з армспорту у чотирьох категорiях (жінки; юніори; юнаки та чоловіки вагою до 78 кг; чоловіки вагою більше 78 кг).
?Переможцi змагань вiдзначенi грамотами й медалями.


⚡️Для всіх бажаючих проведено майстер-клас "ляльки-мотанки" й фiтнес-заняття вiд ГО "Здорова нацiя – майбутнє України".


⚕️?️Окрім цього, всі учасники та гості заходу мали можливiсть дізнатися свій ВІЛ-статус завдяки експрес-тестуванню на вірус імунодефіциту, а також отримати роздаткову продукцiю щодо профiлактики небезпечних хвороб.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше