Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Дергачівській громаді відбувся молодіжний форум

Новини
23.09.2021

23 вересня у приміщенні Управління освіти, культури, молоді та спорту відділом культури, молоді та спорту спільно з Харківським обласним центром молоді й Дергачівським будинком дитячої та юнацької творчості відбулося засідання лідерів учнівського самоврядування.

На заході були присутні заступник очільника громади Інга Токаренко та радник міського голови Костянтин Лизлов, які наголосили, що молодь є «двигуном» суспільного прогресу, а взаємодія влади з молоддю дає змогу окреслити актуальні проблеми, що виникають у сучасному суспільстві.

Форум пройшов за участі учнівських лідерів дванадцяти закладів загальної середньої освіти Дергачівської міської ради. Учасники заходу презентували роботи своїх осередків з національно-патріотичного виховання.

Відділ культури, молоді та спорту презентував напрями роботи щодо реалізації молодіжної політики на території Дергачівської громади, мотивації молоді активно залучатися до запропонованих форм роботи та впровадження власних напрямів розвитку новоствореної громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше