Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Дергачівській громаді відбулося свято «DERHACHI SPORT DAY»

Новини
11.09.2021
В ДЕРГАЧІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО «DERHACHI SPORT DAY»
З нагоди Дня фізичної культури та спорту 11 вересня на міському стадіоні «Авангард» відбувся комплексний спортивний захід, направлений на популяризацію спорту та здорового способу життя. 
Святкування розпочалось з параду команд спортивних установ та старостинських округів Дергачівської міської ради, в якому взяли участь:
? Дергачівська дитячо-юнацька кінно-спортивна школа;
? Дергачівська дитячо-юнацька спортивна школа;
? Дитячо-юнацька спортивна школа «Колос»;
? Дергачівська організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос»;
? територіальне методичне об’єднання вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти міської ради;
? колектив комунального підприємства «Зевс»;
? команди міської ради та старостатів.
Під час урочистої частини від імені Вячеслава Задоренка всіх присутніх привітали заступник очільника громади Лариса Несміян і радник міського голови Костянтин Лизлов, які також нагородили колективи спортивних закладів Почесними грамотами й призами за вагомий внесок у розвиток та підтримку спорту на території рідного краю.
Ідея організаторів «DERHACHI SPORT DAY» отримала втілення у поєднанні різноманітних майстер-класів, показових виступів та змагань з карате, біатлону, пляжного волейболу, гирьового спорту, футболу, хортингу та черлідінгу, фітнесу, шахів і доміно. Декілька годин запальних змагань у дружній атмосфері започаткували ще одну гарну традицію, спрямовану на підтримку фізичної культури та згуртованість у справах на шляху до розбудови сильної Дергачівщини
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше