Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Дергачівській громаді продовжується боротьба з ожеледицею

Новини
21.12.2021
Працівники Дергачівського райавтодору продовжують посипати автошляхи громади протиожеледною сумішшю. 21 грудня виконано посипку доріг загального користування Харків-Золочів-Олександрівка, Дергачі-П’ятихатки, Дергачі-Козача Лопань, Дергачі-Дворічний Кут, під’їзду до села Малі Проходи з Білгородського шосе та до селища Ветеринарного з Козачої Лопані.
 
У Дергачах за сьогоднішній день підрядною організацією ТОВ "Теплорембуд проект" піщано-сольовою суміщщю посипано дороги по вулицям Вокзальній, 1 Травня, Культури, Транспортній, Каштанова, Потьомкіна, Морозенка, Шевченка, Незалежності, Хлібороба. Також посипано тротуари по вулиці 1 Травня, на площі Перемоги (зокрема на автобусній зупинці "Центр") та на Привокзальній площі.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше