Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Дергачах відбувся урочистий захід до Дня захисників і захисниць України

Новини
13.10.2021

Секретар міської ради Світлана Кучеренко від імені Дергачівського міського голови Вячеслава Задоренка та депутата Харківської обласної ради Євгена Шатохіна висловила глибоку шану захисникам України, привітала всіх присутніх з прийдешніми святами, побажала процвітання нашій державі, а також миру, злагоди та затишку кожній українській родині.

Під час заходу Почесними грамотами, Подяками Дергачівської міської ради та Орденами «За оборону України» було нагороджено діючих військовослужбовців, ветеранів АТО/ООС, а також батьків українських воїнів, які віддали свої життя за захист територіальної цілісності нашої держави на Донбасі.

Присутніх на урочистостях привітали патріотичними концертними номерами творчі колективи Будинку культури.

Окрім цього, працівники Управління освіти, культури, молоді та спорту передали начальнику першого відділу Харківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимиру Приходьку листи від учнів освітніх закладів Дергачівської громади нашим воїнам, які зараз знаходяться на передовій, боронячи Українську державу на Сході. Ці листи, написані школярами в рамках акції «Листівка захиснику України», найближчим часом відправляться на фронт.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше