Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Дергачах відбувся урочистий мітинг резервістів

Новини
17.04.2021

В Дергачах у присутності міського голови Вячеслава Задоренка, директора департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексія Максимова, військового комісара Дергачівського РТЦК та СП, підполковника Володимира Тріщенка, депутатів Дергачівської міської ради відбувся урочистий мітинг резервістів з нагоди зборів з військовослужбовцями резерву 120 окремого батальйону територіальної оборони.

Сьогодні, 17 квітня, резервісти батальйону та представники ветеранського братерства Харківської області будуть відточувати навички володіння стрілецькою зброєю у 220-му військовому містечку в селищі Подвірки.

«Зараз ми маємо справу з новою ескалацією конфлікту і повністю підтримуємо проведення антитерористичних навчань, спрямованих на захист територіальної цілісності України. Я прошу жителів громади з розумінням поставитися до необхідності проведення навчань та пов'язаних з цим обмежувальних заходів. Тільки разом ми зможемо забезпечити мир на нашій землі!» – зазначив у зверненні до присутніх Вячеслав Задоренко.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше