Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Дергачах відбувся різдвяно-новорічний концерт Національної заслуженої капели бандуристів України імені Г. Майбороди

Новини
16.01.2022

16 січня в Дергачівському будинку культури за підтримки міського голови Вячеслава Задоренка, депутата обласної ради Євгена Шатохіна та ГО «Об’єднання промисловців та підприємців Дергачівщини» пройшов концерт Національної заслуженої капели бандуристів України імені Г. Майбороди під художнім керівництвом головного диригента капели, народного артиста України Юрія Курача.

Депутат Харківської облради Євген Шатохін разом із заступником голови правління Об’єднання промисловців та підприємців Дергачівщини Олександром Осадчим під час промови привітали всіх присутніх з новорічно-різдвяними святами, виказали слова вдячності капелі бандуристів і сподівань на нову творчу зустріч.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше