Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Уряд вніс зміни до постанови № 207 від 20.03.2013 “Про затвердження Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці"

Корисна інформація
31.03.2023

Уряд вніс зміни до постанови № 207 від 20.03.2013 “Про затвердження Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці».

Зміни передбачають, що захисники й захисниці, звільнені з військової служби після участі у бойових діях, особи, які отримали поранення, особи з інвалідністю зможуть отримувати ваучери на навчання у розмірі до 26 840 гривень.

Перелік професій, спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер, включає будівництво та цивільну інженерію, кібербезпеку, інженерію програмного забезпечення та інші напрямки, визначені Мінекономіки.

Довідково:

Ваучер - це документ встановленого зразка, що надає особі право на перепідготовку або підготовку за іншою спеціальністю, підготовку на наступному рівні освіти, спеціалізацію, підвищення кваліфікації у закладах освіти чи у роботодавця тощо.

Ваучер на навчання видається центрами зайнятості особам, які не зареєстровані в центрах зайнятості як безробітні, та відповідають певним вимогам.

За більш детальною інформацією звертайтеся до Дергачівського управління Харківської філії Харківського обласного центру зайнятості за адресою: м. Дергачі, вул.1 Травня, 8-а, тел. 050-291-45-88.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше