Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Великих Проходах відновлено 60% електромережі

Новини
13.02.2024

⚡️ Фахівці Дергачівського району електричних мереж (РЕМ) АТ "Харківобленерго" продовжують відновлювати електропостачання у селі Великі Проходи Харківського району.

Як розповів начальник Дергачівського РЕМ Володимир Климчук, у цьому населеному пункті електромережу вдалося відремонтувати вже на 60%.

💬 "Відновлено шість підстанцій з 11-ти, плануємо виконувати роботи на сьомій. Окрім того, в селі вже замінено близько 100 опор, продовжується монтаж СІП - сучасного самонесучого ізольованого проводу. Відновлення електропостачання у Великих Проходах триває, швидкість ремонту залежить від багатьох факторів, у тому числі від погодних умов", - зазначив Володимир Климчук.

📌 У Великих Проходах до війни проживало понад 1000 осіб. Зараз населення села - близько 170 чоловік.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше