Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Цупівці відбувся хокейний турнір територіальних громад

Новини
22.01.2022

22 січня у селі Цупівка за підтримки міського голови Вячеслава Задоренка, депутата обласної ради Євгена Шатохіна та депутата Дергачівської міської ради Ігоря Нікольченка пройшли хокейні матчі між збірними командами Дергачів, Золочева і Цупівки.

Під час турніру усіх охочих безкоштовно частувати гарячим чаєм з печивом, запашним глінтвейном і смачним бограчем, приготовленим старостою Токарівського округу Вікторією Колодочку.

За результатами хокейних змагань місця розподілилися наступним чином:
🥇 команда селища Золочів
🥈 команда міста Дергачі
🥉 команда села Цупівка

Після завершення турніру Євген Шатохін подякував усім присутнім за дружню атмосферу і нагадав, що льодовий каток у Цупівці працює щоденно для усіх бажаючих, вхід вільний.

Дергачівська міська рада також висловлює подяку Ігорю Нікольченку за підготовку льодового катка до змагань та Вікторії Колодочці за організацію заходу!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше