Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У трьох школах Дергачівської громади капітально відремонтовано їдальні та встановлено нове обладнання для харчоблоків

Новини
06.09.2021
Забезпечення якісного та безпечного харчування є одним із пріоритетів місцевої влади.
☑️ До початку 2021/2022 навчального року проведено модернізацію оснащення шкільних їдалень та харчоблоків Дергачівського ліцею 2, Козачолопанського та Руськолозівського ліцеїв.
Під час проведення ремонтних робіт здійснено заміну внутрішніх мереж електроживлення та електроосвітлення, дверей, опорядження стін і стелі, підлоги, системи вентиляції. Придбано сучасне обладнання для харчоблоків: елетричні плити, духові та жаровні шафи, м'ясорубки, холодильне обладнання, ванни для миття посуду тощо.
Ремонт проведено з урахуванням вимог нового Санітарного регламенту. Усі роботи, враховуючи проєктно-кошторисну документацію, виконано за рахунок бюджету Дергачівської міської ради.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше