Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Слатиному відбулась зустріч фахівців Харківського обласного центру зайнятості та Дергачівської районної філії центру зайнятості з місцевими жителями

Новини
21.03.2024

Також під час заходу разом з директором Харківського обласного центру зайнятості Олександром Котуковим підписали меморандум про співпрацю, який передбачає встановлення партнерських відносин та взаємодію у сфері підтримки соціально-економічного розвитку, підприємницьких ініціатив та подолання безробіття в Дергачівській громаді.

Присутні дізналися про порядок реєстрації на допомогу по безробіттю, як пройти профорієнтацію, можливість навчання у ВНЗ на території України за рахунок ваучера від держави, про компенсаційні програми для роботодавців, а також щодо отримання грантів на створення або розвиток власного бізнесу.

Жителі Слатиного мали можливість задати питання щодо послуг центру зайнятості та взяти участь у "ярмарці вакансій", яка була підготовлена уповноваженими особами Дергачівської міської ради, комунальних підприємств "Постачальник послуг" та "Дергачікомунсервіс".

Шановні мешканці громади, зауважу, що працівники Дергачівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості завжди готові допомогти вам пройти реєстраційні дії та надати профільні консультації, які покращать ваше становище.

Також звертаю вашу увагу на те, що більшість адміністративних дій можна здійснити в режимі онлайн, головний крок - це зареєструвати власний кабінет на офіційному сайті Державного центру зайнятості: https://www.dcz.gov.ua.

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше