Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У результаті чергових обстрілів Дергачі тимчасово залишилися без електроенергії та зв'язку

Новини
05.04.2022

❗️Шановні громадяни, у результаті чергових обстрілів нашого міста вночі були серйозно пошкоджені високовольтні лінії, Дергачі залишилися без електроенергії та зв'язку.

⚠️ Працівники Дергачівського РЕМу докладають максимум зусиль для вирішення проблеми. Наразі майже всю територію Дергачівської громади знеструмлено, але у деяких місцях ще можна зловити зв'язок.

🚍 Ми рекомендуємо мешканцям громади евакуйовуватись до більш безпечних територій. Це можна зробити на власному транспорті або на евакуаційних автобусах.

6 квітня о 8:00 з міста відправляєтся два автобуси: один до Львова, інший до Краснограда. З міркувань безпеки ми не можемо вказувати місце відправлення, але багато наших жителів знають, про яке місце йде мова. Хто не знає, може отримати цю інформацію у місцевих депутатів, голів вуличних комітетів, волонтерів, активістів. Мешканцям старостинських округів радимо першою чергою звертатися до старост.

📲 Якщо ви маєте доступ до інтернету і читаєте це повідомлення, будь ласка, спробуйте передати вказану інформацію своїм знайомим, близьким та рідним, які перебувають на підконтрольній Україні частині Дергачівщини.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше