Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Прудянці відзначили 30-у річницю Незалежності України та День селища

Новини
30.08.2021
Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко та депутат обласної ради Євген Шатохін висловили щиру подяку за любов та вірність рідному селу, за внесок у розвиток та добробут тим, хто не тільки на словах, а й конкретними справами допомагає в благоустрої селища, підтриманні порядку, розбудовує та прикрашає свій будинок, свій двір та вулицю.
 
Вячеслав Валентинович та Євген Анатолійович, вітаючи присутніх від народного депутата України Юлії Світличної та від себе особисто, побажали його гостинним і талановитим жителям добробуту й процвітання, стабільності, щоб народжувалися і підростали діти, спокійно та захищено почувалися люди похилого віку, щоб усі відчували мир і впевненість у завтрашньому дні, щоб щастя, любов та достаток жили в кожному домі та кожній родині, а селище розвивалося у складі Дергачівської громади.
 
Традиційно підведено підсумки щорічного селищного конкурсу та нагороджено відзнаками й подарунками найкращий актив старостату, подружжя, які багато років прожили в мирі та злагоді, іменинницю, що народилася 24 серпня.
 
Всіх мешканців Прудянки та гостей заходу привітали чудовим концертом. Програма святкового вечора була насичена різноманітними заходами, де головними героями стали вокальний гурт «KVITKA», діти та молодь місцевого сільського клубу, а також Дергачівського будинку культури.
 
Присутніх на святі частували смачною польовою кашею, різноманітними смаколиками.
Кульмінацією святкової програми став яскравий феєрверк.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше