Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У місті Дергачі відбулися збори громадян

Новини
11.08.2021
11 серпня відбулися збори мешканців вулиць Харківської, Національного Прапора, провулків Харківського, Олександрівського, в’їзду Харківського.
 
Загальні збори скликані за ініціативи міського голови Вячеслава Задоренка та за участі секретаря Дергачівської міськради Світлани Кучеренко, місцевих депутатів Володимира Степаненка, Зої Ємець, Олексія Степаненка та В’ячеслава Фісуна.
 
На зборах обрано ініціативну групу голів вуличних комітетів по вищезазначеним вулицям, до якої увійшли:
?Мотенко Іван Васильович,
?Синенко Людмила Іванівна,
?Храмцов Вячеслав Федорович.
 
На зборах обговорено важливі питання:
  • благоустрій вулиць Національного Прапору та Харківської;
  • оперативне вирішення нагальних житлово-комунальних проблем, пов’язаних з вивозом сміття;
  • вирішення питання несанкціонованого сміттєзвалища по вулиці Харківська та порушення санітарних умов смітників встановлених біля Буряківського кладовища;
  • вуличне освітлення;
  • капітальний ремонт дороги-перехрестя вулиць Національного Прапору та Харківська.
Учасники зборів подякували за налагодження взаємодії керівництва громади та депутатів міської ради з населенням. Мешканці висловили надію на плідну співпрацю у майбутньому щодо вирішення питань місцевого значення.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше