Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У межах проєкту "Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України" у Дергачах відбувся тренінг на тему: "Навички для психологічного відновлення"

Новини
14.08.2023

Проєкт "Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України" активно реалізовується в межах підписаного Меморандуму про співпрацю на території Дергачівської міської територіальної громади. Представники нашої громади продовжують співпрацю з ЗОГО Об’єднання психологів та психоаналітиків «Взаємодія».

11 серпня у межах проєкту відбувся черговий тренінг на тему: «Навички для психологічного відновлення» в якому взяли участь представники комунальних закладів і установ громади. Захід організовано та проведено тренерами ЗОГО «Взаємодія».

Психологічна допомога надається за ініціативи Першої леді Олени Зеленської та Всесвітньої організації охорони здоров’я у відповідності до рекомендацій Національної програми психологічного здоров’я та психосоціальної підтримки.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше