Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Хіросімі завершився форум «Housing and Urban Recovery: Knowledge Exchange in Japan on Urban Crises». Українська делегація повертається додому з вагомим досвідом відновлення міської інфраструктури, перейнятим від японських колег

Новини
19.03.2023

Форум «Housing and Urban Recovery: Knowledge Exchange in Japan on Urban Crises» у Хіросімі завершився. Українська делегація повертається додому з вагомим досвідом відновлення міської інфраструктури, перейнятим від японських колег.

Для Дергачівщини найважливішим результатом форуму стало те, що Світовий банк готовий надати фінансову підтримку у розробці генерального плану відбудови громади, а також фінансувати низку соціальних проєктів. Тому незабаром розпочнеться підготовка відповідної проєктно-кошторисної документації.

Виказуємо щиру вдячність заступниці Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Анні Юрченко, першому заступнику Голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Андрію Івку, представниці Світового банку в Україні Олександрі Шатирко, першому заступнику Голови Чернігівської̈ ОДА Костянтину Мегему, Миколаївському міському голові Олександру Сєнкевичу та Іванівській сільській голові Чернігівської області Олені Швидкій за організацію роботи української делегації на форумі та гідне представлення інтересів нашої держави!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше