Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Дубівці відбулися загальні збори громадян

Новини
21.07.2021
21 липня біля Дубівської медичної амбулаторії відбулися загальні збори мешканців сіл Дубівка, Лобанівка і Токарівка Друга.
 
На заході за участі депутата обласної ради, першого заступника голови громади Євгена Шатохіна, секретаря Дергачівської міської ради Світлани Кучеренко, секретаря виконавчого комітету ради Таміли Остропілець, старости Вікторії Колодочки, депутатів міськради Ігоря Нікольченка, Володимира Степаненка та Олексія Степаненка прийнято наступні рішення:
 
- учасниками зборів затверджено звіт про виконану роботу старости Токарівського округу Вікторії Колодочки за І півріччя 2021 року;
- обрано голів вуличних комітетів ⬇
 
у селі Дубівка:
▪ вул. Гагаріна, пров. Гагаріна – Анна Вільгота;
▪ вул. Садова – Олена Онопрієнко;
▪ вул. Привокзальна – Микола Паута;
▪ вул. Польова – Ірина Крогова;
 
у селі Лобанівка:
▪ вул. Лобанівська, пров. Лобанівський – Аліна Малакей;
▪ вул. Матросова – Вячеслав Шклярук;
 
у селі Токарівка Друга:
▪ вул. Мічуріна, вул. Пирогова – Наталя Зозуляк.
 
Під час обговорення актуальних питань з присутніми на зборах громадянами Євген Шатохін зауважив, що через два тижні комунальне підприємство «Дергачікомунсервіс» отримає нову техніку, за допомогою якої можна буде оперативно вирішувати нагальні житлово-комунальні проблеми, пов’язані з вивозом сміття та благоустроєм громади в цілому.
 
Також перший заступник міського голови повідомив, що відповідно до звернень мешканців Дубівки на найближчій сесії Дергачівської міськради, яка відбудеться 27 липня, планується виділення коштів на встановлення нового світлодіодного освітлення у селі. «З подібним проханням раніше до нас зверталися жителі Кочубеївки, де на сьогоднішній день ми вже встановили LED-ліхтарі. До того ж ми з Вячеславом Задоренком будемо шукати можливості, щоб відремонтувати дорогу до Кочубеївки, і щоб туди без проблем міг доїхати шкільний автобус», – підкреслив Шатохін.
 
Євген Анатолійович також пообіцяв повністю привести до ладу Дубівську амбулаторію, а староста Вікторія Колодочка наголосила на тому, що через півтора тижні у Дубівці запрацює аптечний пункт.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше