Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Дергачівській громаді вперше відбувся урочистий прийом з нагоди професійного свята - Дня підприємця

Новини
04.09.2021
3 вересня у VIP-залі Дергачівського будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня підприємця – церемонія нагородження «Бізнес Тріумф», яка надалі буде проводитися щорічно.
«Підприємці Дергачівської громади — це амбітні, наполегливі, рішучі та відповідальні особистості, які започаткувавши власну справу, сприяють подальшому розвитку приватної ініціативи та підвищенню добробуту населення нашої громади: створюють нові робочі місця, проявляють розуміння та доброчесно сплачують податки, наповнюючи місцеву та державну скарбниці.
Дорогі підприємці! У цей святковий день бажаємо вам лише надійних ділових партнерів, професійного росту, збільшення обсягів виробництва та примноження капіталу. Зичимо міцного здоров’я, позитивного настрою, стабільності, добра й благополуччя вам і вашим родинам!» – зазначили міський голова Вячеслав Задоренко та депутат обласної ради Євген Шатохін.
Також з вітальними словами до присутніх звернулися народний депутат України Євген Пивоваров, голова Харківської районної ради Володимир Кацуба, голова Харківської районної державної адміністрації Юрій Раїна, голова правління «Об’єднання промисловців і підприємців Дергачівського району» Яків Генькін, депутат міської ради Володимир Усов.
Почесною грамотою Дергачівської міської ради за вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва, розбудову Дергачівської територіальної громади та з нагоди Дня підприємця нагороджено:
?голову правління «Об’єднання промисловців і підприємців Дергачівського району» Якова Генькіна;
?директора ТОВ ФІРМА «СВ» Олександра Холодкова;
?директора ТОВ «КІНДЕРЛЕНД» Анатолія Георгіяна;
?директора ТОВ «ДАНЕТ» Наталію Фісун;
?директора ТОВ «СІЛЬМАШ -ХАРКІВ» Любов Щербак;
?ФОП – Галину Зражевську;
?ФОП – Олену Ляшенко;
?ФОП – Євгена Заїку;
?ФОП – Геннадія Зубрича;
?ФОП – Олега Козленка.
Подякою Харківської районної ради та Харківської районної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток підприємницької діяльності, плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування, з нагоди відзначення Дня підприємця нагороджено:
?колектив ТОВ «М’ясокомбінат Ріал» (керівник – Анатолій Сипко);
?колектив ТОВ «7я» (керівник – Олександр Смікалов);
?колектив ТОВ Науково-виробнича компанія «РЕАЛПАКС» (керівник – Бедєл Бедєлов).
В номінаціях премії «Бізнес Тріумф» відзначені:
?«Зірка малого бізнесу» – Ірина Кононенко (ФОП);
?«Бізнес успіх» – Аліна Демьяненко (ФОП);
?«Бізнес -інвестор» – Лі Сюєган (ТОВ Агро-Інвест»);
?«Вибір року» – Дмитро Штеренберг (ТОВ «ОЛВУД»);
?«Бізнес прорив» – Денис Абсалямов (ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПЕР»);
?«Бізнес без меж» – Сергій П'ятак (ТОВ «САНОІЛ»);
?«Лідер року» – Ігор Бурдиленко (торгово-промисловий холдинг «Укпостач»);
?«Бізнес Тріумф» – Вячеслав Родіонов (ТОВ ФІРМА «БРІГ»).
«Бізнес Тріумф» пройшов з великим успіхом та справив незабутні враження на учасників заходу.
Народний гурт «KVITKA», Дмитро Богуславець, Артем Дмитриченко, Анастасія Василенко, «золота скрипка України» Ольга Скрипка, колектив бального танцю «Міленіум» та народний інструментальний ансамбль «ФОЛЬК–КЛАСІК БЕНД» вражали своїми талантами та подарували гарний настрій всім присутнім.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше