Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Дергачівській громаді відбувся перегляд футболу на великому екрані

Новини
21.06.2021
За підтримки міського голови Вячеслава Задоренка було організовано та проведено просто неба перегляд матчу Євро-2020 на спеціально встановленому екрані.
«Спорт – це сьогодення та майбутнє успішної громади. Гарні емоції та з користю проведене дозвілля гуртують громаду! Приємного перегляду та яскравих емоцій!» – зазначив на початку спортивного заходу Вячеслав Задоренко.
До спортивного заходу із задоволенням долучилися заступник міського голови Лариса Несміян, директор підприємства «Дергачікомунсервіс» Віктор Сучов, директор Будинку культури Наталія Бондаренко.
На великому екрані під відкритим небом всі бажаючі мали можливість переглянути онлайн трансляцію та повболівати за улюблену футбольну команду – збірну України, котра свій третій матч у груповому етапі зіграла з Австрією.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше