Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Дергачівській громаді відбулася контрольна перевірка

Новини
14.06.2021
В нараді щодо організації перевірки взяли участь заступник директора Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям апарату ДСНС України Павло Афанасьєв, заступник начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Анатолій Торяник, фахівець відділу забезпечення контролю за аварійно-рятувальними службами Управління забезпечення Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС Василь Хорошун, міський голова Вячеслав Задоренко, перший заступник міського голови Євген Шатохін, керівники виконавчого апарату, управління освіти, культури, молоді та спорту, служб міської ради.
Під час комплексної перевірки на території громади надана оцінка стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту:
? стану інженерного захисту територій, укриття населення в захисних спорудах;
? організації заходів з евакуації;
? організації забезпечення радіаційного й хімічного захисту населення і територій;
? стану роботи сил цивільного захисту Дергачівщини.
Вячеслав Задоренко зазначив, що недоліки, які були виявлені під час комплексної перевірки, як у 2019, так і в 2021 роках, будуть опрацьовані й усунені. Новостворена Дергачівська громада готова вдосконалюватися та ефективно працювати для створення безпечних умов сьогодення.
Євген Шатохін зауважив: "Задля підвищення ефективності роботи щодо усунення недоліків розраховуємо на необхідну методичну допомогу керівників та працівників спеціалізованих служб".
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше