Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Дергачівській громаді створено військове добровольче формування

Новини
07.02.2022
7 лютого за участі міського голови Вячеслава Задоренка, командирів військової частини А7286, керівників і представників Дергачівської спілки ветеранів АТО, Об’єднання промисловців та підприємців Дергачівщини у залі засідань міської ради відбулося засідання ініціативної групи щодо створення добровольчого формування Дергачівської громади.
За результатами засідання члени ініціативної групи та представники громадськості прийняли рішення про необхідність створення добровольчого формування. На посаду голови формування визначено кандидатуру ветерана АТО, майора запасу Михайла Котівця.
Діяльність добровольчого формування територіальної громади буде спрямована на запобігання провокацій, своєчасне реагування та вжиття необхідних заходів для допомоги Збройним Силам України в обороні території та в організації захисту населення.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше