Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Дергачах вшанували пам`ять земляка, прапорщика Олексія Миколайовича Іваненка

Новини
18.02.2022
У період з 18 по 20 лютого 2014 року при виконанні службових обов’язків з охорони громадського порядку в місті Києві загинув музикант-концертмейстер оркестру військової частини 3005 Східного територіального командування прапорщик Олексій Миколайович Іваненко.
Сьогодні, 18 лютого, на восьмі роковини від дня трагічної смерті під час Революції Гідності, представники міської ради спільно з батьком Олексія Миколаєм Мироновичем, товаришами по службі і друзями відвідали могилу загиблого в селі Семенівка, поклали квіти та вшанували пам'ять про Олексія хвилиною мовчання.
За мужність і самовіддані дії, виявлені під час виконання своїх службових обов’язків, та з метою збереження пам’яті, прапорщика Олексія Іваненка зараховано навічно до списку особового складу управління військової частини 3005 Східного територіального командування.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше