Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Дергачах відкрито інноваційну дитячу кімнату

Новини
07.02.2023

Сьогодні разом з благодійною організацією «CodeIT for life» в одному з бомбосховищ міста Дергачі ми відкрили інноваційну дитячу кімнату, де наша малеча матиме безпечний комфортний простір для морального відновлення, розвитку та проведення дозвілля.

Кімната розрахована на три вікові групи – 4-6 років, 7-10 років і 11-14 років, а також поділена на ігрову, навчальну зони та зону для батьків. Вона знаходиться у підвальному приміщенні з двома виходами, санвузлом, опаленням, електропостачанням, проєктором, телевізором, доступом до інтернету і генератором на 5 кВт.

Ми плануємо проводити тут тематичні майстер-класи, розважальні заходи, а також навчальні та розвивальні заняття. Дізнатись усю необхідну інформацію та записати вашу дитину до навчальної групи можна за телефоном👇
📲 38(099)-43-044-10

З перших днів після деокупації Дергачівщини, коли до громади стали активно повертатися батьки з малечею, ми почали працювати над тим, щоб створити для них зони психологічної реабілітації. Сьогодні одна з таких ідей втілилась у реальність. Але на цьому ми не збираємось зупинятися!

Від імені Дергачівської громади начальник міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко підписав меморандум про співпрацю з благодійниками «CodeIT for life», який закріпить наші партнерські відносини на роки і дозволить реалізувати багато спільних починань. У планах на найближче майбутнє – створити ще одну дитячу кімнату з акцентом на спортивний розвиток.

Невимовно вдячні команді «CodeIT for life» за турботу про маленьких мешканців Дергачівщини. Діти – це наше майбутнє, тому сьогодні ми повинні зробити все, щоб їхнє завтра було щасливим!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше